gastro postao
Dodajte temeljac u jela od riže, tjestenine, mesa i učinite ih ukusnijima
Vrijeme pripreme: više od 180 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 18
Potrebno vam je
- 2 kom mrkva, crvena
- 1.50 kg kosti (junetina, jaretina, janjetina)
- 2 kom luk ,crveni
- 4 l voda
- 2 kom celer, korijen
- peršin, list
- majčina dušica
Priprema
- Pecite kosti u pećnici zagrijanoj na 230°c oko 30 minuta. Dodajte krupno narezano povrće pa pecite još 30 minuta.
- Stavite sastojke u veliki lonac, dodajte četiri litre vode pa začinite majčinom dušicom prema želji. Zagrijte do vrenja, a potom kuhajte lagano na vatri četiri-šest sati. Procijedite, oberite masnoću i ostavite da se hladi.
Izvor Skuhatćute