Recepti 13. listopada 2014.

Miješano povrće s đumbirom

Miješano povrće s đumbirom
gastro postao gastro.24sata.hr
Isjeckajte razno povrće, ubacite u wok i nahranite se vege kineskim jelom

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 185

Potrebno vam je

  • 1 žlica ulje suncokretovo
  • 3 mala žlica đumbir, korijen
  • 4 kom mladi luk
  • 1 šalica kupus, kineski
  • 1 žlica soja umak
  • 2 žlica ulje sezamovo
  • 230 g vodeni kesteni iz limenke
  • 425 g kukuruz u slanoj vodi
  • 125 g sojine klice
  • 1 žlica umak od kamenica

Priprema

  1. Zagrijte ulje u tavi debelog dna ili woku, dodajte đumbir i mladi luk. Pržite na jakoj vatri 1 minutu.
  2. Dodajte vodene kestene i mladi kukuruz te pržite uz miješanje 30 sekundi.
  3. Dodajte kupus, klice soje i umake te pirjajte 1 minutu. Umiješajte sezamovo ulje i dobro protresite.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.