gastro postao
Isjeckajte razno povrće, ubacite u wok i nahranite se vege kineskim jelom
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 185
Potrebno vam je
- 1 žlica ulje suncokretovo
- 3 mala žlica đumbir, korijen
- 4 kom mladi luk
- 1 šalica kupus, kineski
- 1 žlica soja umak
- 2 žlica ulje sezamovo
- 230 g vodeni kesteni iz limenke
- 425 g kukuruz u slanoj vodi
- 125 g sojine klice
- 1 žlica umak od kamenica
Priprema
- Zagrijte ulje u tavi debelog dna ili woku, dodajte đumbir i mladi luk. Pržite na jakoj vatri 1 minutu.
- Dodajte vodene kestene i mladi kukuruz te pržite uz miješanje 30 sekundi.
- Dodajte kupus, klice soje i umake te pirjajte 1 minutu. Umiješajte sezamovo ulje i dobro protresite.