gastro postao
Još jedno slasno jelo koje možete pripremiti od ostataka hrane od Uskrsa
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 515
Potrebno vam je
- 130 g šunka, mršava
- 120 g parmezan
- 3 kom mladi luk
- 1 šalica tjestenina s jajima
- 3 kom jaje kokošje
- 1.50 šalica mlijeko kravlje, punomasno
- 1 mala žlica sol
- 1 mala žlica muškatni oraščić
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 170°C. Namastite kalupe za tartove.
- Nasjeckajte šunku, sir i mladi luk. Skuhajte tjesteninu "al dente". Pomiješajte je sa smjesom od šunke i raspodijelite po kalupima.
- Istucite jaja pa dodajte mlijeko, sol i muškatni oraščić. Prelijte preko tartova i pecite 35 minuta.
Izvor Skuhatćute