gastro postao
Carpaccio je naziv za sirovu ribu ili meso, u ovom receptu radi se o sirovoj govedini
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 479
Potrebno vam je
- 500 g biftek
- 130 g pršut
- 1 kom luk ,crveni
- 1 žlica senf
- ulje maslinovo
- 200 g rukola
Priprema
- Meso goveđe pisanice (bifteka) pažljivo potucite i oblikujte jednu veliku kocku. Začinite solju i paprom, namažite senfom pa posložite tanko narezane kolutove luka i ploškice pršuta.
- Zarolajte uz pomoć folije i stavite u zamrzivač da se dobro zaledi.
- Zamrznuti goveđi file narežite tanko strojem pa dekorativno složite na rukulu.
Carpaccio je naziv za sirovu ribu ili meso, u ovom receptu radi se o sirovoj govedini
Izvor Časopis Vitki&Zdravi, proljeće-ljeto 2008.