gastro postao
Kuhana bundeva i kuhani krumpir zaslužni su za fantastično mekane i narančaste njoke
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 231
Potrebno vam je
- 500 g bundeva
- 100 g krumpir, zreli
- 200 g pšenično brašno, bijelo
- 1 kom bjelanjak kokošji
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Meso bundeve nasjeckajte i pecite 40 minuta na 200°c. Ohladite ga i protisnite s kuhanim krumpirom.
- U zdjeli pomiješajte bundevu, krumpir, brašno, bjelanjak i malo soli. Na pobrašnjenoj podlozi razvaljajte komade tijesta i podijelite ga na manje štruce promjera dva cm. Njoke izrežite i skuhajte.
Kuhana bundeva i kuhani krumpir zaslužni su za fantastično mekane i narančaste njoke
Izvor Skuhatćute