Recepti Najukusniji recepti s piletinom 20. veljače 2023.

Najukusnija jela s piletinom s potpisom Gastrolovaca

foto: Promo

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Volite isprobavati ukusna jela s piletinom, a pritom želite biti sigurni da je meso koje pripremate proizvedeno bez antibiotika? Okupili smo zaljubljenike u kuhanje koji će vam pokazati kako pripremiti neka od najpopularnijih jela s piletinom.

Organizirali smo još jedno grupno kuhanje u kojem imate priliku naučiti neke kulinarske trikove i saznati kako lako pripremiti ukusne recepte u kojima će uživati svi vaši ukućani. Naši Gastrolovci, Mateja Krvarić, Kasandra Draganić, Mile Butorac i Vedran Bošković okupit će se kako bi zajedničkim gastro snagama pripremili najukusnije specijalitete s piletinom. Meso će im osigurati Perutnina Ptuj Pipo Čakovec.

Ako vam je ponestalo ideja za pripremu piletine, ne brinite, ekipa missGastra u suradnji s gastro blogerima donosi nekoliko potencijalno zanimljivih prijedloga, a što je najvažnije svi su 100 % bez antibiotika tako da možete biti sigurni da su vaši obroci zdravi i prirodni.

 | Author: Fillvlad/Pexels foto: Fillvlad/Pexels

Naučite pripremati specijalite s piletinom!

Gastro blogeri i blogerice na missGastro okupljanju pripremat će čak 4 jela. Bloger Mile Butorac pokazat će nam kako pripremiti ukusnog temfanog piceka, Kasandra Draganić otkrit će nam tajne najfinijih pohanih pilećih prsa s kikiriki maslacem i s lažnim krumpirićima, Vedran Bošković će nas odvesti na putovanje okusima i mirisima Perua, jer će raditi peruansku piletinu, a Mateja Krvarić će kuhati prefini pileći pot pie od kojeg nam već sada rastu zazubice.

Video i detaljne recepte za ukusna jela naših Gastrolovaca donosimo u narednim danima.  Raznolike proizvode iz linije Međimursko pile potražite ovdje.

Perutnina Ptuj Pipo Čakovec prvi je i jedini hrvatski proizvođač koji je certificirao uzgoj pilića bez antibiotika (100 % bez antibiotika). Na policama u trgovinama se meso iz uzgoja bez uporabe antibiotika može pronaći pod linijom Međimursko pile. Certifikat "Bez antibiotika jamči da pilići nikada nisu primili bilo koju vrstu antibiotika u bilo kojoj fazi svog životnog ciklusa.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.