Organizirali smo još jedno grupno kuhanje u kojem imate priliku naučiti neke kulinarske trikove i saznati kako lako pripremiti ukusne recepte u kojima će uživati svi vaši ukućani. Naši Gastrolovci, Mateja Krvarić, Kasandra Draganić, Mile Butorac i Vedran Bošković okupit će se kako bi zajedničkim gastro snagama pripremili najukusnije specijalitete s piletinom. Meso će im osigurati Perutnina Ptuj Pipo Čakovec.
Ako vam je ponestalo ideja za pripremu piletine, ne brinite, ekipa missGastra u suradnji s gastro blogerima donosi nekoliko potencijalno zanimljivih prijedloga, a što je najvažnije svi su 100 % bez antibiotika tako da možete biti sigurni da su vaši obroci zdravi i prirodni.
Naučite pripremati specijalite s piletinom!
Gastro blogeri i blogerice na missGastro okupljanju pripremat će čak 4 jela. Bloger Mile Butorac pokazat će nam kako pripremiti ukusnog temfanog piceka, Kasandra Draganić otkrit će nam tajne najfinijih pohanih pilećih prsa s kikiriki maslacem i s lažnim krumpirićima, Vedran Bošković će nas odvesti na putovanje okusima i mirisima Perua, jer će raditi peruansku piletinu, a Mateja Krvarić će kuhati prefini pileći pot pie od kojeg nam već sada rastu zazubice.
Video i detaljne recepte za ukusna jela naših Gastrolovaca donosimo u narednim danima. Raznolike proizvode iz linije Međimursko pile potražite ovdje.
Perutnina Ptuj Pipo Čakovec prvi je i jedini hrvatski proizvođač koji je certificirao uzgoj pilića bez antibiotika (100 % bez antibiotika). Na policama u trgovinama se meso iz uzgoja bez uporabe antibiotika može pronaći pod linijom Međimursko pile. Certifikat "Bez antibiotika jamči da pilići nikada nisu primili bilo koju vrstu antibiotika u bilo kojoj fazi svog životnog ciklusa.