Recepti 13. studenoga 2020.

Nemoj propustiti tri brzinske slastice s jabukom

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Kolači s jabukama definitivno zauzimaju posebno mjesto kod svakog sladokusca. Mirisni, ukusni i sočni kolači s jabukama savršen su desert upravo u tmurnim i hladnim jesenskim danima.

Jabuke – kraljice jeseni među voćem! Jesen je pravo vrijeme za berbu sočnih jabuka koje su najukusnije u kolačima. Kolači od jabuka lagani su, osvježavajući i ukusni i rijetko tko im može odoljeti.

Ako voliš jabuke i izradu ukusnih kolača koji ne oduzimaju mnogo vremena, imamo prijedloge za tri sočna i neodoljiva kolača u kojima je glavna namirnica upravo jabuka!

Lisnato tijesto s jabukama i orasima

Možda vas zanima... Brzinska slastica od lisnatog tijesta, oraha i jabuka Kolumne

U žurbi si, a želiš spremiti nešto slatko i ukusno? Ove brzinske galete od jabuka i oraha odličan su izbor – spremaju se u manje od 20 minuta. Okusom podsjećaju na kombinaciju orahnjače i štrudle od jabuke – može li bolje?

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

Zdravi kolač od jabuka, skyra i zobenih pahuljica

Možda vas zanima... Jednostavne kocke od jabuke, skyra i zobenih pahuljica Kolumne

Ovaj bezglutenski kolač idealan je za sve ljubitelje zdravih i ukusnih slastica. Zobene pahuljice ovom kolaču daju finu hrskavu teksturu i lagano orašasti okus. Odličan su slatki međuobrok, doručak ili desert. 

 | Author: Laura Roman foto: Laura Roman

Jednostavan kolač s jabukama i bananama

Možda vas zanima... Brzinski kolač s jabukama i bananama Kolumne

Jabuke i banana uvijek su dobra kombinacija, a ako im pritom dodaš med, integralno brašno, cimet i ekstrakt vanilije dobit ćeš zdraviji i zaista ukusan kolač. Idealan je za uživanje u jesenskim popodnevima, uz šalicu toplog čaja ili kave.

 | Author: Sweet 'n' Salty by Matea foto: Sweet 'n' Salty by Matea

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.