gastro postao
Meso iz kobasica pržite na tavi, pomiješajte sa začinima, rasporedite po odrescima i zapecite u pećnici
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 331
Potrebno vam je
- 1000 g svinjetina, mršava
- 2 kom kobasice svinjske
- 1 kom luk ,crveni
- 3 kom mladi luk
- 2 režanj češnjak
- 2 žlica peršin, list
- 2 grančica majčina dušica
- 1 žlica kadulja
- 3 žlica ulje maslinovo
- 2 žlica krušne mrvice
- 2 žlica povrtni temeljac
- čili u prahu
Priprema
- Izvadite meso iz ovitka kobasice. Dodajte u tavu pa pržite nekoliko minuta.
- Umiješajte nasjeckan luk i pržite dok ne postane proziran. Zatim dodajte češnjak i mladi luk pa popržite.
- Izvadite iz tave pa dodajte ostale sastojke i sve dobro promiješajte. Ohladite prije no što nastavite.
- Nadjev rasporedite po istučenom svinjskom odresku pa zarolajte. Učvrstite kuhinjskim koncem. Pecite na 200°C dok ne dobije boju, oko pola sata.
Meso iz kobasica pržite na tavi, pomiješajte sa začinima, rasporedite po odrescima i zapecite u pećnici
Izvor Skuhatćute