Recepti 03. listopada 2014.

Odresci punjeni kobasicama i začinskim biljem

gastro postao gastro.24sata.hr
Meso iz kobasica pržite na tavi, pomiješajte sa začinima, rasporedite po odrescima i zapecite u pećnici

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 331

Potrebno vam je

  • 1000 g svinjetina, mršava
  • 2 kom kobasice svinjske
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 kom mladi luk
  • 2 režanj češnjak
  • 2 žlica peršin, list
  • 2 grančica majčina dušica
  • 1 žlica kadulja
  • 3 žlica ulje maslinovo
  • 2 žlica krušne mrvice
  • 2 žlica povrtni temeljac
  • čili u prahu

Priprema

  1. Izvadite meso iz ovitka kobasice. Dodajte u tavu pa pržite nekoliko minuta.
  2. Umiješajte nasjeckan luk i pržite dok ne postane proziran. Zatim dodajte češnjak i mladi luk pa popržite.
  3. Izvadite iz tave pa dodajte ostale sastojke i sve dobro promiješajte. Ohladite prije no što nastavite.
  4. Nadjev rasporedite po istučenom svinjskom odresku pa zarolajte. Učvrstite kuhinjskim koncem. Pecite na 200°C dok ne dobije boju, oko pola sata.

Meso iz kobasica pržite na tavi, pomiješajte sa začinima, rasporedite po odrescima i zapecite u pećnici

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.