gastro postao
Specijalitet s krumpirom kojemu ćete teško odoljeti
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 55
Potrebno vam je
- 4 kom krumpir, zreli
- 200 g vrhnje za kuhanje
- 100 g sir kravlji svježi, obrano mlijeko
- 1 kom paprika, žuta (mesnata)
- 3 kom mladi luk
Priprema
- Krumpire operite i svaki posebno zamotajte u alu-foliju. Zamotane krumpire složite u posudu za pečenje i pecite 30-40 minuta na 200°c.
- Narežite papriku i mladi luk, pomiješajte s vrhnjem i svježim sirom, posolite, popaprite i začinite prema ukusu.
- Nakon što se krumpir ispekao, odmotajte foliju, zarežite krumpir vilicom i prorez napunite umakom.
Izvor Skuhatćute