Recepti 13. listopada 2014.

Pečena krilca na mediteranski

gastro postao gastro.24sata.hr
Recept za pileća krilca s daškom Mediterana

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 11

Potrebno vam je

  • 8 kom pileća krilca
  • 1 kom limun
  • 2 režanj češnjak
  • ružmarin
  • 3 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Pileća krilca operite i posušite kuhinjskim ubrusom.
  2. Dobro ih natrljajte polovicom limuna pa začinite solju, paprom i ružmarinom.
  3. Posložite ih u lim za pečenje i pecite na 200°c oko 15 minuta, okrenite ih na drugu stranu i pecite još toliko.
  4. Izvadite, dodajte u lim protisnuti češnjak i još malo ružmarina pa ulijte malo vode.
  5. Pustite neka umak provrije u pećnici pa je isključite.
  6. Prelijte umakom prije posluživanja.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.