gastro postao
Recept za pileća krilca s daškom Mediterana
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 11
Potrebno vam je
- 8 kom pileća krilca
- 1 kom limun
- 2 režanj češnjak
- ružmarin
- 3 žlica ulje maslinovo
- sol
- papar
Priprema
- Pileća krilca operite i posušite kuhinjskim ubrusom.
- Dobro ih natrljajte polovicom limuna pa začinite solju, paprom i ružmarinom.
- Posložite ih u lim za pečenje i pecite na 200°c oko 15 minuta, okrenite ih na drugu stranu i pecite još toliko.
- Izvadite, dodajte u lim protisnuti češnjak i još malo ružmarina pa ulijte malo vode.
- Pustite neka umak provrije u pećnici pa je isključite.
- Prelijte umakom prije posluživanja.
Izvor Skuhatćute