gastro postao
Odlični zalogaji koji će se zasigurno svidjeti i najmlađima
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 6
Potrebno vam je
- 8 kom pecivo, bijelo
- 0.50 šalica pesto genovese
- 16 kriška pršut
- 0.50 šalica trapist
- 1 vezica šparoge, divlje
- 1 kom jaje kokošje
- krupna morska sol
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 190 stupnjeva.
- Pecivima odrežite jedan kraj pa ih izdubite. Šparoge narežite na tri dijela i kuhajte pet minuta u kipućoj slanoj vodi.
- Umutite jaje uz dodatak žlice vode ili malo vrhnja. U jaja dodajte nasjeckani pršut, kuhane šparoge i ribani sir. Začinite prema ukusu te dobro promiješajte.
- Smjesom napunite peciva. Ako želite, možete ih premazati umućenim jajetom i posuti morskom solju. Stavite ih peći u zagrijanu pećnicu 2o-25 minuta.
Izvor Skuhatćute