Recepti 13. listopada 2014.

Pikantna salata sa zelenim maslinama

gastro postao gastro.24sata.hr
Za 15 minuta uživajte u savršenoj kombinaciji komorača, maslina, paprike, češnjaka i maslinovog ulja

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 92

Potrebno vam je

  • 600 g komorač, glavica
  • 150 g masline, zelene, slane konzerv.
  • 2 režanj češnjak
  • 3 žlica ulje maslinovo
  • 1 žlica vinski ocat
  • sol
  • ljuta paprika
  • peršin, list
  • origano

Priprema

  1. Komorač očistite, operite, narežite na tanke režnjeve, posolite i pustite cijediti u cjedilu.
  2. Sitno isjeckajte ljutu papriku, peršin i češnjak.
  3. Izmiješajte s vinskim octom i maslinovim uljem. Ubacite masline, sve skupa promiješajte te poslužite.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.