Recepti 13. listopada 2014.

Pikantna tunjevina u košuljicama od krumpira

gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite tunjevinu u krumpiru i poslužite ju kao zgodno predjelo ili laganije glavno jelo

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 311

Potrebno vam je

  • 800 g krumpir, zreli
  • 185 g tuna, konz. u ulju
  • 0.50 kom luk ,crveni
  • 1 kom čili papričica
  • sok od limete
  • 6 žlica jogurt (3.2% masti)
  • 3 list korijander

Priprema

  1. Operite krumpire. Stavite ih peći na visoku temperaturu dok ne poprime boju - oko 18 minuta. Razrežite ih napola i polovice krumpira malo izdubite kako biste ih mogli nadjenuti. Stavite ih na tanjur za serviranje.
  2. Tunjevinu ocijedite i rasporedite po krumpirima. Preko stavite narezan luk i čili pa polijte limetinim sokom. Prelijte jogurtom i ukrasite listovima korijandra.

Pripremite tunjevinu u krumpiru i poslužite ju kao zgodno predjelo ili laganije glavno jelo

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.