gastro postao
Pripremite tunjevinu u krumpiru i poslužite ju kao zgodno predjelo ili laganije glavno jelo
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 311
Potrebno vam je
- 800 g krumpir, zreli
- 185 g tuna, konz. u ulju
- 0.50 kom luk ,crveni
- 1 kom čili papričica
- sok od limete
- 6 žlica jogurt (3.2% masti)
- 3 list korijander
Priprema
- Operite krumpire. Stavite ih peći na visoku temperaturu dok ne poprime boju - oko 18 minuta. Razrežite ih napola i polovice krumpira malo izdubite kako biste ih mogli nadjenuti. Stavite ih na tanjur za serviranje.
- Tunjevinu ocijedite i rasporedite po krumpirima. Preko stavite narezan luk i čili pa polijte limetinim sokom. Prelijte jogurtom i ukrasite listovima korijandra.
Pripremite tunjevinu u krumpiru i poslužite ju kao zgodno predjelo ili laganije glavno jelo
Izvor Skuhatćute