gastro postao
Meksička je kuhinja karakteristična po ljutom okusu, a ni ovaj brzi i jednostavan složenac sa sirom nije iznimka
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 478
Potrebno vam je
- 225 g kobasica (prosjek )
- 1 kom luk ,crveni
- 2 kom paprika, zelena
- 450 g mozzarella
- čili u prahu
- 3 kom rajčica, crvena
- 0.25 šalica korijander
Priprema
- U tavi pržite kobasicu dok ne posmeđi. Izvadite je i ocijedite na papirnatom ručniku. Dodajte u tavu sjeckani luk i papriku pa pržite sedam-osam min ili dok ne omekša. Maknite s vatre.
- U vatrostalnu tavu stavite trećinu sira, dodajte pola kobasice, zatim još trećinu sira pa povrće. Dodajte gotovo sav preostali sir, ostatak kobasice, ako vam je ostalo još sira i pospite čilijem.
- Stavite tavu u pećnicu na 205°C na četiri-pet min. Izvadite te pospite sjeckanim rajčicama i korijandrom.
Izvor Skuhatćute