gastro postao
Želite li da slanina bude hrskavija, pred kraj pečenja povisite temperaturu u pećnici
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 289
Potrebno vam je
- 500 g šampinjoni (uzgojeni)
- 0.50 šalica vrhnje kiselo (10% masti )
- 0.50 šalica gouda punomasni
- 3 režanj češnjak
- 4 kom pile (bijelo meso bez kosti)
- svježe mljeveni papar
- 100 g slanina suha, masna
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 180°C. Kratko prepržite šampinjone u tavi dok ne puste tekućinu.
- Izvadite pa dodajte vrhnje, sir i češnjak. Smjesom s gljivama nadjenite istučena prsa, pa ih zaroljate i omotajte slaninom.
- Učvrstite čačkalicama. Stavite u lim za pečenje i pecite oko pola sata u prethodno zagrijanoj pećnici.
Izvor Skuhatćute