Recepti 13. listopada 2014.

Piletina na kiselo

Piletina na kiselo
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Kiselo - slana kombinacija gotova je za manje od sat vremena

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 89

Potrebno vam je

  • 1.75 dl vino bijelo
  • 1.75 dl vinski ocat
  • 1.75 dl voda
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 režanj češnjak
  • 1 kom mrkva, crvena
  • peršin, korijen
  • 1 vezica bosiljak, vezica
  • 1 kom limunova korica
  • sol
  • kikiriki
  • pile (cijelo, prosjek )

Priprema

  1. Ulijte u lonac vino, vodu i ocat. Dodajte luk, češnjak, bosiljak, limunovu koricu, narezanu mrkvu, korijen peršina, sol i orašac.
  2. Kad zakipi dodajte pileće meso izrezano na komade i kuhajte oko 30 minuta.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.