Recepti 19. travnja 2016.

Lagano i nježno: Pirjana teletina bez masti

Teletina
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavni mesni obrok za gastronomski užitak

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 364

Potrebno vam je

  • 1000 g teletina, mršava
  • 0.50 l mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
  • 1 kom limun
  • 2 dl mesni temeljac

Priprema

  1. Nasolite meso i pustite da nekoliko sati odstoji.
  2. Pirjajte meso samo s mlijekom dok se sasvim ne ukuha.
  3. Podlijte juhom da dobijete malo umaka i pri kraju dodajte malo limunova soka.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.