gastro postao
Još jedan odličan recept Ane Grgić
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 770
Potrebno vam je
- 150 g tijesto za savijače
- 150 g parmezan
- 250 ml vrhnje za kuhanje
- 3 kom jaje kokošje
- 20 g sušena rajčica
- sol
- papar
Priprema
- Od lisnatog tijesta koje smo razvaljali i narezali napravimo kalupe, pečemo ih na 175 Celzijevih stupnjeva 15 min.
- Vrhnje i parmezan prokuhamo, začinimo i dodamo susenu rajčicu. Maknemo sa strane da se smjesa ohladi.
- U hladnu smjesu dodamo jaja, sa štapnim mikserom napravimo finu kremu. S ovom smjesom punimo kalupe i stavimo peći na 175 Celzijevih stupnjeva 15 min.
Još jedan odličan recept Ane Grgić