gastro postao
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 757
Potrebno vam je
- ulje maslinovo
- 2 kom crvena paprika
- 1 kom patlidžan
- 2 kom tikvice, zelene
- 3 žlica pire od bundeve
- 3 kom rajčica, crvena
- 120 g ricotta
- 80 g rukola
- 500 g tijesto za pizzu
Priprema
- Narežite povrće. Lagano ga nakapajte uljem i upalite grill-tavu.
- Roštiljajte povrće sa svake strane dok ne omekša.
- Zagrijte pećnicu na 220°C. Stavite tijesto u posudu za pečenje. Premažite ga s pireom od bundeve ili slanutka.
- Povrće rasporedite po pizzi, pospite sirom i pecite od deset do 15 minuta. Kad je pečeno, pospite rukolom i popaprite