gastro postao
Pizzeria Roko je sparila naizgled nesparive sastojke u jedan slastan obrok!
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 1790
Tijesto
- 1000 g glatko brašno
- 1 dl ulje suncokretovo
- 40 g kvasac, svježi
- 10 g sol
Nadjev
- 8 kriška kompot od ananasa
- 250 g čokolada za kuhanje
- 150 g maslac, neslani
- 350 g pileća šunka
Priprema
- Umijesite sve sastojke za tijesto pa ga ostavite da se digne. Razvucite ga, a za nadjev istopite zajedno čokoladu i maslac (ili margarin) u posudi. Premažite razvučeno tijesto čokoladnom kremom, na koju rasporedite šunku i ananas.
- Sve stavite na lim za pečenje pa pecite 20-25 minuta u pećnici na 250°c. Izrežite i poslužite toplo.
Izvor Skuhatćute