Recepti 04. veljače 2019.

Pogledajte naše najdraže recepte za vruću čokoladu

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Ne treba nam neki poseban razlog za pripremu vruće čokolade; sasvim je dovoljno da se temperature spuste ispod 10 stupnjeva.

Nema puno napitaka koji nas mogu oraspoložiti kao šalica vruće čokolade i ne trebamo poseban razlog da se upustimo u pripremu. Iako povremeno posegnemo za instant verzijama, u nedostatku slobodnog vremena, više uživamo u isprobavanju novih kombinacija.

Uvijek u smočnici imamo staklenku s domaćim miksom za vruću čokoladu od samo četiri sastojka. Samo trebate dvije žlice pripremljene smjese pomiješati s vrućim mlijekom, ukrasiti šlagom i prepustiti se okusu i mirisu.

 

 

Možda vas zanima... Jednostavna smjesa za domaću vruću čokoladu Recepti

 

 

Ljubitelje tamne čokolade i kajenskog papra, oduševit će recept popularne „Barefoot Contesse“ Ine Garten. Ako ste još uvijek skeptični prema ljutim papričicama, opredijelite se za verziju s amarettom i tostiranim bademima.

 

 

Meksička vruća čokolada Možda vas zanima... Meksička vruća čokolada prema receptu Ine Garten Recepti Možda vas zanima... Otjerajte zimu: Vruća čokolada s bademima Recepti

 

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

 

 

Obožavatelji vina neće imati problema s odabirom recepta jer smo za njih pripremili i jedan s crvenim vinom. Ova vruća čokolada ima dvostruku namjenu – služi kao alkoholno piće i bogat čokoladni desert.

 

 

Možda vas zanima... Neodoljiva vruća čokolada s crvenim vinom Recepti

 

 

Pripremili smo i recept za one koji uvijek posežu za bijelom čokoladom. Rastopljena čokolada, liker, tučeno vrhnje i cimet odmah će vam popraviti dan!

 

 

Možda vas zanima... Ugrij se mirisnom vrućom bijelom čokoladom s cimetom Recepti

 

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

 

Bacite oko na recepte i odlučite koja od ovih verzija slatkog napitka najbolje odgovara današnjem danu. U slast!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.