gastro postao
Umjesto brokule i mahuna možete u jelo ubaciti povrće po vašem izboru
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Potrebno vam je
- 8 kom krumpir, zreli
- 250 g brokula (vrhovi s cvijetom)
- 250 g mahune žute (zrele)
- 2 kom crvena paprika
- 1 kom žumanjak kokošji (sirovi )
- 2 žlica krušne mrvice
- sol
- papar
- tabasco
- 1 žličica paprika u prahu
- 100 g mljeveno meso
- 1 žlica ulje, biljno
- 150 g gouda punomasni
- 1 šalica slanutak, kuhani ekozona
Priprema
- Krumpir ogulite, prepolovite i izdubite unutrašnjost. Izdubljeni krumpir naribajte. Polovice pecite u pećnici oko pola sata ili dok ne omekša.
- Povrće propirjajte na tavi.
- Mljeveno meso pomiješajte s naribanim krumpirom, slanutkom, krušnim mrvicama, solju, paprom, mljevenom crvenom paprikom i tabascom.
- Nadjenite krumpire tom smjesom i zapecite u pećnici posipane sirom. Izvadite i na vrh dodajte pirjano povrće.