Recepti 23. siječnja 2020.

Pripremi krumpir na tri kreativna načina

gastro postao gastro.24sata.hr
Kako ne bi stalno pripremala ista jela s krumpirom, kao što su pire krumpir i 'obični' pomfrit, u nastavku teksta donosimo ti tri kreativna načina na koja ga možeš pripremiti i oduševiti svoje ukućane i prijatelje.

Namirnica kojoj se često rado vraćamo svakako je jedan, jedini i neponovljivi - krumpir. Kao glavno jelo ili prilog, čak i desert kada govorimo o krumpiruši, krumpir je svakako jedna od najkorištenijih namirnica u kuhinji.

Nije bitno pripremaš li ga za nedjeljni ručak ili za bilo koji drugi dan u tjednu, krumpir je namirnica koja ti nudi mnogo raznolikosti u načinu njegove pripreme, a ovi jednostavni recepti potaknut će te da ga zavoliš još više.

Hasselback krumpirići punjeni slaninom i sirom

Ako ti sam krumpir nije dovoljno fin, onda će te njegov spoj sa sirom, slaninom i vlascem oduševiti. Nemoj čekati - napravi ovo prvom prilikom!

 

Možda vas zanima... Hasselback krumpiri s hrskavom slaninom i sirom Recepti

 

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

Najhrskaviji kroketi od krumpira i parmezana

Ovaj recept odličan je primjer višenamjenskoga krumpira - bilo za ručak ili večeru, kao kremasti prilog ili brzinsko glavno jelo ovi hrskavi kroketi bit će sve na što možeš misliti!

 

kroketi Možda vas zanima... Najhrskaviji kroketi od krumpira i parmezana Recepti

 

 | Author: Shutterstock foto: Shutterstock

Pole sa slaninom

Za tvoju ovisnost o polama sa slaninom možeš okriviti Maju s bloga maXYama jer sve što te čeka, jednom kada ovo napraviš, je prejedanje!

 

Možda vas zanima... Pole sa slaninom - brzi zalogaj za zimska popodneva Kolumne

 

 | Author: maXYama foto: maXYama

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.