gastro postao
                                            
                                        
                                    Ovo nesvakidašnje jelo toliko će vam se svidjeti da ćete ga poželjeti pripremati svaki dan
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 25
Potrebno vam je
- 2 kom luk ,crveni
 - 4 režanj luk cešnjak
 - 175 g tanki rezanci za juhu
 - 100 ml pileći temeljac
 - 1 žlica soja umak
 - 2 kom ljutika
 - 1 kom korijander
 - svježe mljeveni papar
 - 1 žlica ulje suncokretovo
 
Priprema
- Zagrijte ulje u woku. Dodajte luk i češnjak i pržite dok ne počne dobivati smeđu boju.
 - Dodajte izdanke graha i pržite 30 sekundi.
 - Dodajte rezance i pržite 1 minutu.
 - Umiješajte pileću juhu i Nuoc Mam ili soja umak. Dodajte ljutiku i maknite s vatre.
 - Prije posluživanja pospite korijandrom i crnim paprom.