gastro postao
Ovo nesvakidašnje jelo toliko će vam se svidjeti da ćete ga poželjeti pripremati svaki dan
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 25
Potrebno vam je
- 2 kom luk ,crveni
- 4 režanj luk cešnjak
- 175 g tanki rezanci za juhu
- 100 ml pileći temeljac
- 1 žlica soja umak
- 2 kom ljutika
- 1 kom korijander
- svježe mljeveni papar
- 1 žlica ulje suncokretovo
Priprema
- Zagrijte ulje u woku. Dodajte luk i češnjak i pržite dok ne počne dobivati smeđu boju.
- Dodajte izdanke graha i pržite 30 sekundi.
- Dodajte rezance i pržite 1 minutu.
- Umiješajte pileću juhu i Nuoc Mam ili soja umak. Dodajte ljutiku i maknite s vatre.
- Prije posluživanja pospite korijandrom i crnim paprom.