Recepti 13. listopada 2014.

Prženi rezanci s izdancima graha

gastro postao gastro.24sata.hr
Ovo nesvakidašnje jelo toliko će vam se svidjeti da ćete ga poželjeti pripremati svaki dan

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 25

Potrebno vam je

  • 2 kom luk ,crveni
  • 4 režanj luk cešnjak
  • 175 g tanki rezanci za juhu
  • 100 ml pileći temeljac
  • 1 žlica soja umak
  • 2 kom ljutika
  • 1 kom korijander
  • svježe mljeveni papar
  • 1 žlica ulje suncokretovo

Priprema

  1. Zagrijte ulje u woku. Dodajte luk i češnjak i pržite dok ne počne dobivati smeđu boju.
  2. Dodajte izdanke graha i pržite 30 sekundi.
  3. Dodajte rezance i pržite 1 minutu.
  4. Umiješajte pileću juhu i Nuoc Mam ili soja umak. Dodajte ljutiku i maknite s vatre.
  5. Prije posluživanja pospite korijandrom i crnim paprom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.