gastro postao
Rebarca će poprimiti jedinstven okus zbog sjajne tehnike pečenja
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 355
Potrebno vam je
- 800 g svinjska rebrica
- 1 mala žlica mješavina suhih začina
- 100 ml vino bijelo
- 2 mala žlica češnjak
- 1 žlica ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Isperite i posušite rebra. Utrljajte maslinovo ulje u meso pa začinite solju, paprom, češnjakom i mješavinom začinskog bilja. Ostavite da odstoji 15-ak minuta.
- Za to vrijeme ugrijte pećnicu na 180°c. Stavite meso u lim za pečenje i pecite 30 minuta.
- Nakon toga meso prelijte bijelim vinom i pecite još sat vremena, a poslije 15 minuta žlicom prelijte meso vinom iz lima.
Rebarca će poprimiti jedinstven okus zbog sjajne tehnike pečenja
Izvor Skuhatćute