Recepti 13. listopada 2014.

Rezanci s bademima, orasima, rajčicom i rukolom

Rezanci s bademima, orasima, rajčicom i rukolom
gastro postao gastro.24sata.hr
Laganija i slanija jela idealna su za ljetnu prehranu

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 583

Potrebno vam je

  • 350 g tjestenina s jajima
  • 200 g cherry rajčice
  • 50 g badem, oljušteni suhi
  • 50 g rukola
  • 50 g oras
  • 0.05 l ulje maslinovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Široke rezance skuhajte da budu al dente.
  2. Cherry rajčicu operite i narežite na četvrtine. U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte rajčice malo ih prepržite te im dodajte bademe, orahe i začinite sa soli i paprom.
  3. Na kraju dodajte rikolu koju ste prethodno očistili i oprali. Kratko prepržite te dodajte rezance.

Laganija i slanija jela idealna su za ljetnu prehranu

Izvor Branko Ognjenović

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.