Recepti 13. listopada 2014.

Rigatoni u kremi od lososa

gastro postao gastro.24sata.hr
Brzo i jednostavno jelo s tjesteninom

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 96

Potrebno vam je

  • 100 g dimljeni losos
  • 100 g vrhnje za kuhanje
  • 20 g peršin, list
  • 400 g rigatoni
  • sol

Priprema

  1. Miješati losos u električnoj miješalici dok se ne pretvori u kremastu masu.
  2. Premjestiti kremu od lososa u tavu, umiješati vrhnje i zagrijati.
  3. Skuhati rigatone u dosta slane vode, tako da ne postanu premekani.
  4. U međuvremenu dodati žlicu vode u kojoj se kuhaju rigatoni i peršin u kremu od lososa.
  5. Procijediti tjesteninu i sipati je u tavu s kremom.
  6. Ostaviti nekoliko minuta da se okusi izmiješaju, pa poslužiti.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.