gastro postao
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 8
Potrebno vam je
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 2 režanj češnjak
- 150 g špinat
- 1000 g govedina, krta, mljevena
- 2 žlica rajčica, ukuhana (konc. 28 - 30%)
- 1 žlica worchester umak
- 1 kom jaje kokošje
- 2.50 šalica krušne mrvice
- 2 žlica parmezan
- 2 žlica masline, crne
- 2 žlica sušena rajčica
Priprema
- Na zagrijanom ulju pirjajte luk i češnjak 3-4 min pa ohladite. Prokuhajte kratko špinat dok ne uvene i dobro ocijedite.
- U zdjeli izmiješajte meso, smjesu s lukom, umak od rajčice, worchester, jaje, mrvice, parmezan i masline. Začinite i izmiješajte.
- Na ravnu površinu stavite papir za pečenje 30x50 cm. stavite na to mesnu smjesu pa je oblikujte u 27x40 cm pravokutnik.
- Pospite smjesu špinatom pa rajčicama. Zarolajte štrucu. Stavite je na papirom obložen lim za pečenje. Pecite 50-60 min.