Alfredo piletina savršeno je jelo za sve one koji ne vole provoditi puno vremena u kuhinji - ili ga jednostavno nemaju dovoljno... Ovaj recept vrlo je lako slijediti, a popularno jelo baš svaki put ispadne savršeno
Postupak kojim se priprema Alfredo piletina je vrlo jednostavan i brz. Piletina se preprži na tavi, zatim u tavi otopimo maslac, dodamo vrhnje za kuhanje, pustimo da provrije pa dodamo parmezan i miješamo dok se ne otopi, zatim umak spojimo s kuhanom tjesteninom i po vrhu posložimo narezana pileća prsa.
Važna napomena - uvijek ostavi malo vode od kuhanja tjestenine pa po potrebi dodaj umaku kako bi bio kremast i prikladne gustoće.
U originalu se za ovo jelo koriste fettuccine, no OK će biti i bilo koji deblji rezanci. Priznajemo, u nestašici željene vrste tjestenine, jeli smo Alfredo piletinu i s pennama, i bilo je jednako ukusno,
Isprobaj i ove ukusne divote s piletinom...