gastro postao
Emeril Lagasse, poznati američi chef, kuhanje je zavolio još kao desetogodišnji dječak
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 467
Preljev
- 30 g mladi luk
- 1 žlica peršin, list
- 1 mala žlica vlasac ( listovi)
- 1 mala žlica estragon
- 120 g majoneza
- 50 ml mlijeko, kiselo
- 2 mala žlica limunov sok
- svježe mljeveni papar
- 0.50 mala žlica sol
Salata
- 0.50 kom salata, zelena
- 120 g puran (bijelo meso, prsa bk )
- 120 g kuhana šunka
- 2 kom rajčica, crvena
- cheddar
- 2 kom jaje kokošje
Priprema
- Izmiješajte začine, dodajte majonezu i miksajte.
- Ubacite kiselo mlijeko, limunov sok, sol i papar. Izmiješajte pola glavice salate s kuhanom puretinom, šunkom, sirom i rajčicama.
- Na vrh poslažite jaja i dodajte preljev.
Izvor Skuhatćute