Recepti 13. listopada 2014.

Salata od sušene hobotnice i ugora

gastro postao gastro.24sata.hr
Delicija koju morate isprobati

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 238

Potrebno vam je

  • 200 g hobotnica
  • 200 g ugor
  • 0.50 kom luk ,crveni
  • 3 režanj češnjak
  • 1 vezica peršin, list
  • 4 žlica ulje maslinovo
  • 1 žlica vinski ocat
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Sušenu hobotnicu isušenog ugora izrezati na sitne komadiće i kuhati 1 sat.
  2. Luk, češnjak i peršin usitniti.
  3. Pomiješati sve sastojke. Poslužiti hladno.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.