Za prste polizati! Hladna salata od hobotnice i krumpira ususret vikendu Morska verzija krumpir salate... Recepti
par savjeta Ovako izgleda savršena salata od hobotnice Kada nabavljate hobotnicu na ribarnici, mora mirisati na more, koža joj treba biti vlažna i bez sluzi, a meso čvrsto i … Špajza
u centru splita Konoba Otprilike ovako: Savršeni okusi Mediterana U jednoj od onih malih splitskih uličica u kojima se uvijek izgubite kad se vraćate s dobrog tuluma, na adresi Sinovčić… Recenzije
Restoran Ana Rab Kakav hit: Fritaja od sušene hobotnice Restoran Ana na otoku Rabu odavna je poznat po svojoj kuhinji, ali jedan njihov specijalitet nam se urezao jako, jako d… Recenzije
zadar u zagrebu Nova priča, uređenje i vlasnici restorana Kalelarga U zagrebačkoj Kalelargi na Ravnicama novi su vlasnici predstavili svoje poslovne ambicije, koje bi restoranu trebale vr… Špajza
upoznajmo hrvatsku Omiš: Gastronomija i druge avanture Kanjon rijeke Cetine, gusari, Mila Gojsalić, klapsko pjevanje, legendarno donje rublje, plivački maraton i trail utrke … Kolumne
za osvježenje Najbolje salate za ljetne vrućine Osvježite se u vrućim ljetnim danima uz lagane i hladne salate od povrća, voća, mesa i ribe Špajza
ZA VRUĆE DANE Deset ljetnih jela koje ne smijete propustiti Pripremili smo vam deset recepata za ove vruće dane. Recepti
tko bi rekao!? Hobotnica ispod peke s tajnim sastojkom Dobar stari provjereni recept viške konobe Roki's za najsočniju i najmekšu hobotnicu. Recepti
Namirnica tjedna Hobotnica - stvorena za ukusne maštarije Hobotnica se nekada smatrala siromašnim ulovom za skroman objed dok je u današnje vrijeme stekla status cijenjene namir… Špajza
Gastro.hr Jednostavna mediteranska salata od hobotnice Lagana i osvježavajuća, meka i sočna, lako je moguće da će ova salata postati hit vašeg ljeta.
jelo od mekušaca Terina od hobotnice Jedan stariji recept iz kuhinje slavnog chefa Tomislava Gretića Recepti
Gastro.hr Slatko i slano lice jagoda Srce proljeća donosi toliku količnu svježeg sezonskog voća da ga je prava šteta ne iskoristiti u tisuću kombinacija.
Gastro.hr Mediteranski nedjeljni ručak Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
Gastro.hr Peka: Zašto obožavamo ovaj predmet i sve ono što krije u sebi Od Zagore do otoka, majstori peke pomno njeguju obiteljske recepte čuvajući tajnu mirisnog toplog kruha, plodova mora i…
Gastro.hr Salata od hobotnice kakvu još niste probali Naš vjerni kolumnist Gastroterminator vam ovom prilikom očitava bukvicu o krivim načinima omekšavanja, kuhanja i pravlj… Špajza
Gastro.hr Varenik - najstarija tajna mediteranske kuhinje Deset godina održavanja Dana varenika potaklo je da se i deset proizvođača plavca s Brača, te jednog iz Planog kod Trog…
jelo od mekušaca Hobotnica ispod peke s povrćem Pripremite hobotnicu u pećnici i uživajte u mekanom mesu Recepti
Gastro.hr Hobotnica na Bracin način Skuhanu hobotnicu poslužite s pireom od pečene muškatne buče i otkrijte nove okuse