gastro postao
Prženi kupus stavite u lim za pečenje zajedno sa šaranom te sve zajedno zapecite u pećnici
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 2
Potrebno vam je
- 1 kom šaran
- 1 grančica kupus kiseli (glave, sirove svj.)
- 0.50 šalica ulje suncokretovo
- 1 žlica slatka paprika
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Očistite i operite šarana, posolite ga i popaprite pa ga premažite uljem i ostavite da odstoji pola sata.
- Glavicu kiseloga kupusa narežite na sitne komade i dobro popržite na ulju. Zatim istresite kupus u lim za pečenje, a odozgo stavite ribu, koju ste zavili u dva lista kiseloga kupusa. pospite crvenom paprikom i pecite na 180°c otprilike pola sata.
Izvor Skuhatćute