Recepti 13. listopada 2014.

Špageti sa zelenim umakom

Špageti sa zelenim umakom
gastro postao gastro.24sata.hr
Tjesteninu začinite u umakom od češnjaka, peršina i povrtnog temeljca

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 506

Potrebno vam je

  • 400 g špageti
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 4 režanj češnjak
  • 2 šalica peršin, list
  • 0.50 dl povrtni temeljac
  • sol

Priprema

  1. Stavite špagete u posoljenu kipuću vodu i kuhajte ih 10 minuta.
  2. Usitnite češnjak te ga propirjajte 5 minuta na maslinovom ulju dok ne požuti.
  3. Dodajte peršin i temeljac, nakon što prokuha, posolite i umiješajte u špagete.

Izvor www.makronova.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.