Slastica kao stvorena za zimske, snježne dane u potpunosti će vas oduševiti jednostavnošću i divnim, bogatim okusima. Trebat će vam tek nekoliko komada kupovnog lisnatog tijesta, šećer, cimet i maslac.
Tijesto razvaljajte pa pomoću kalupa napravite krug. Ponovite postupak s još tri ili četiri komada lisnatog tijesta. Na dno stavite razvaljano tijesto, premažite maslacem i pospite mješavinom šećera i cimeta. Postupak ponovite s ostatkom tijesta. U sredini napravite iksić, a zatim još nekoliko poteza nožem. Pratite postupak pripreme iz videa, premažite maslacem i pospite s još cimeta i šećera. Pecite na 180 stupnjeva oko 45 minuta.
Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu!
Dobar tek!
Stvoren za zimu: Brzi kruh s cimetom
13. siječnja 2017.
gastro postao
Ljubitelji cimeta, donosimo idealno rješenje za lijene dane željne cimetastih okusa.