Recepti 08. ožujka 2020.

Svoje žene iznenadite slasticama naših Gastrolovaca

gastro postao gastro.24sata.hr
Danas se obilježva Međunarodni dan žena i upravo zato odlično je vrijeme da svoje lijepe polovice iznenadite slasticama. Zagrijte njihovo srce, ali i pobrinite se da budu site uz ova tri slasna recepta.

Današnji dan posvećen je slavljenju žena. Međunarodni dan žena obilježava njihova dostignuća, ambiciju i snove, a želiš li ugodno iznenaditi svoju suprugu, majku, prijateljicu, sestru ili bilo koju žensku osobu probaj to napraviti s jednom (ili sa sve tri) izabrane slastice naših Gastrolovaca.

Pasteis de nata

Ovi maleni portugalski kolačići odnijeli su gotovu svu pažnju na zadnjem zagrebačkom adventu, a nekoliko je glavnih razloga zašto je tome tako. Dva glavna su svakako njihov fin okus te jednostavna priprema, a recept koji ti donosi Vedran Bošković dolazi od rođene Portugalke.

 

Možda vas zanima... Pasteis de nata - slatki zalogajčići s lisnatim tijestom Kolumne

 

 | Author: Vedran Bošković foto: Vedran Bošković

Lava cake

Žustri ljubitelji čokolade vjerojatno su u jednom trenutku pretraživali Instagram u potrazi za savršeno snimljenim kušanjem Lava kolačića. U receptu našeg dvojca iza imena i bloga Sweety&Spicy osim postupka, možeš pronaći i malene tajne koje će ti sigurno pomoći ako ovaj slasni kolač radiš prvi put.

 

Možda vas zanima... Lava cake – čokoladni desert koji topi sva srca Kolumne

 

 | Author: Sweety and Spicy foto: Sweety and Spicy

Cheesecake košarice

S obzirom na to da je Cheesecake uvijek dobra ideja, a možda je izrada cijelog kolača ili torte 'preveliki zalogaj' za tebe, ove košarice idealan su recept koji možeš pripremiti i tako iznenaditi tebi drage osobe. Osim prhkog tijesta, kojega je koristila naša Ena, ti se možeš odlučiti i za mljevene kekse, a dodatno ga ukrasiti možeš po volji ili s omiljenim voćem osobe kojoj ćeš ih darovati!

 

Možda vas zanima... Cheesecake košarice s preljevom od borovnica Kolumne

 

 | Author: Slavonka foto: Slavonka

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.