gastro postao
                                            
                                        
                                    Za gulaš birajte mekane kobasice, primjerice kranjske, kojima se meso može lako izvaditi i oblikovati u kuglice.
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 432
Potrebno vam je
- 2 kom kobasice svinjske
 - ulje suncokretovo
 - 1 kom luk ,crveni
 - 1 režanj češnjak
 - 0.50 mala žlica korijen koromača
 - čili u prahu
 - 400 g rajčica, crvena
 - 400 g grah, bijeli
 - 100 g mahune žute (zrele)
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 
Priprema
- Izvadite meso iz kobasica i oblikujte ga u kuglice. Zagrijte tavu s malo ulja te prepržite kuglice od kobasica. Izvadite kobasice pa dodajte luk, češnjak i koromač.
 - Malo promiješajte te dodajte čili sa začinima. Prepržite sve na tavi oko pet minuta. Dodajte konzervirane rajčice s vodom iz konzerve. Neka zakuha pa dodajte konzervirani grah i okruglice.
 - Pustite neka krčka deset minuta, dodajte mahune i kuhajte još pet minuta. Poslužite toplo.
 
Izvor Skuhatćute