Recepti 03. listopada 2014.

Tjestenina s gljivama i sušenom vratinom

Tjestenina-s-gljivama-i-sušenom-vratinom
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Fantastično jelo sa šampinjonima i svinjetinom upotpunjeno vrhnjem za kuhanje

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 707

Potrebno vam je

  • 500 g tjestenina s jajima
  • 500 g šampinjoni (uzgojeni)
  • 100 g vratina, sušena
  • 1 kom luk ,crveni
  • 250 ml vrhnje za kuhanje
  • 1.50 žlica ulje suncokretovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Na zagrijanom ulju prepržite nasjeckani luk, dodajte šampinjone narezane na listiće i pirjajte dok ne omekšaju.
  2. Umiješajte sušeni vrat narezan na tanke rezance te dodajte vrhnje u koje ste umiješali začine.
  3. Prokuhajte smjesu, dodajte skuhanu tjesteninu i dobro promiješajte. Poslužite odmah.

Fantastično jelo sa šampinjonima i svinjetinom upotpunjeno vrhnjem za kuhanje

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.