gastro postao
Odličan način pripreme tjestenine koji vam neće oduzeti mnogo vremena, a rezultat će biti ukusno i sočno jelo
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 689
Potrebno vam je
- 400 g tjestenina s jajima
- 240 g šparoge, divlje
- 60 g maslac, slani
- 260 g vrhnje za kuhanje
- 100 g parmezan
- 0.50 mala žlica svježe mljeveni papar
- ljuta paprika
- 200 g kuhana šunka
Priprema
- U lonac ulijte vodu i lagano posolite. Pustite vodu neka zavrije pa u njoj skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
- Zadnjih pet minuta kuhanja ubacite šparoge u lonac. Ocijedite tjesteninu i šparoge. Ugrijte maslac i vrhnje u dubokoj tavi na umjerenoj vatri. Kad smjesa počne krčkati, dodajte naribani sir, papar i kajensku papriku.
- Nastavite kuhati uz miješanje. Dodajte narezanu kuhanu šunku. U tavu dodajte šparoge i tjesteninu, kratko promiješajte i poslužite toplo.
Izvor Skuhatćute