gastro postao
Još jedna nenadmašna kreacija iz kuhinje chefa Marija Čepeka
Vrijeme pripreme: do 120 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 489
Toć od sipe
- 600 g sipa
- 500 g luk ,crveni
- 100 g mrkva, crvena
- 100 g celer, korijen
- 100 g peršin, korijen
- 1.50 dl ulje maslinovo
- vinski ocat
- sol
- svježe mljeveni papar
- rukola
Domaća pašta
- 4 kom jaje kokošje
- 160 g sojino brašno (punomasno)
- sol
- voda
Priprema
- Sitno sjeckani luk šufigajte na maslinovom ulju, na laganoj vatri oko 1 sat.
- Dodajte sitno ribanu mrkvu, celer i peršin te nastavite šufigavati još pola sata.
- Na kraju upržite sjeckani češnjak i dodajte sipu.
- Kuhajte na laganoj vatri dok sipa ne omekša, začinite sa soli, paprom i par kapi vinske kvasine.
Još jedna nenadmašna kreacija iz kuhinje chefa Marija Čepeka