Recepti 13. listopada 2014.

Toć od sipe s domaćom paštom

Toć od sipe s domaćom paštom
gastro postao gastro.24sata.hr
Još jedna nenadmašna kreacija iz kuhinje chefa Marija Čepeka

Vrijeme pripreme: do 120 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 489

Toć od sipe

  • 600 g sipa
  • 500 g luk ,crveni
  • 100 g mrkva, crvena
  • 100 g celer, korijen
  • 100 g peršin, korijen
  • 1.50 dl ulje maslinovo
  • vinski ocat
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • rukola

Domaća pašta

  • 4 kom jaje kokošje
  • 160 g sojino brašno (punomasno)
  • sol
  • voda

Priprema

  1. Sitno sjeckani luk šufigajte na maslinovom ulju, na laganoj vatri oko 1 sat.
  2. Dodajte sitno ribanu mrkvu, celer i peršin te nastavite šufigavati još pola sata.
  3. Na kraju upržite sjeckani češnjak i dodajte sipu.
  4. Kuhajte na laganoj vatri dok sipa ne omekša, začinite sa soli, paprom i par kapi vinske kvasine.

Još jedna nenadmašna kreacija iz kuhinje chefa Marija Čepeka

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.