Recepti 05. listopada 2014.

Tradicionalno talijansko predjelo

gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 265

Potrebno vam je

  • 300 g kruh pšenični, bijeli
  • 1 režanj češnjak
  • 125 g patlidžan
  • 250 g cherry rajčice
  • 120 g mozzarella
  • 2 žličica ružmarin
  • 0.25 šalica list bosiljka
  • 2 žličica ulje maslinovo

Priprema

  1. Natrljajte jednu stranu kruha češnjakom dok je još topao.
  2. Izmiješajte nasjeckani patlidžan, rajčice, sir, ružmarin, bosiljak i ulje u posudi pa stavite smjese na svaku krišku kruha.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.