gastro postao
Sočno i proteinima bogato meso tune, najbolje je pripremiti na gradelama
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 975
Potrebno vam je
- 2000 g tuna
- 2 kom pomidor
- 2 kom rajčica, crvena
- 1.50 čaša ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
- 3 žlica vinski ocat
Priprema
- Odreske tunjevine debele do 2 cm marinirajte u maslinovom ulju, vinskom octu, soli i papru najmanje dva sata.
- Rajčice izrežite u deblje ploške i posolite.
- Marinirane odreske od tunjevine pecite na vrelim gradelama s obje strane. Kada su gotove na svaku stavite plošku rajčice, također pečene na gradelama, blago zauljite maslinovim uljem.
Sočno i proteinima bogato meso tune, najbolje je pripremiti na gradelama