Recepti 03. listopada 2014.

Vrući francuski kruh sa šampinjonima i mozzarellom

gastro postao gastro.24sata.hr
Tople i hrskave zalogajčiće poslužite prijateljima na kućnom druženju

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 9

Potrebno vam je

  • 170 g šampinjoni (uzgojeni)
  • 2 režanj češnjak
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 6 kom mozzarella
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • peršin, list
  • 1 kom francuski kruh

Priprema

  1. Razrežite kruh na tri komada i po polovici. Na maslinovu ulju popržite narezane gljive, posolite, popaprite i dodajte češnjak. Dobivenu smjesu poslažite na kruh i na vrh dodajte mozzarellu narezanu na kriške.
  2. Zapecite u pećnici na 190-200 stupnjeva dok se sir ne rastopi i poslužite vruće.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.