gastro postao
                                            
                                        
                                    Tople i hrskave zalogajčiće poslužite prijateljima na kućnom druženju
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 9
Potrebno vam je
- 170 g šampinjoni (uzgojeni)
 - 2 režanj češnjak
 - 1 žlica ulje maslinovo
 - 6 kom mozzarella
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - peršin, list
 - 1 kom francuski kruh
 
Priprema
- Razrežite kruh na tri komada i po polovici. Na maslinovu ulju popržite narezane gljive, posolite, popaprite i dodajte češnjak. Dobivenu smjesu poslažite na kruh i na vrh dodajte mozzarellu narezanu na kriške.
 - Zapecite u pećnici na 190-200 stupnjeva dok se sir ne rastopi i poslužite vruće.
 
Izvor Skuhatćute