gastro postao
Probajte ovu mesnu poslasticu koja će oduševiti vaše nepce
Vrijeme pripreme: do 120 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 462
Potrebno vam je
- 600 g biftek
- 400 g gljive miješane, razne
- 300 g lisnato tijesto
- 1 kom luk ,crveni
- 2 kom žumanjak kokošji (sirovi )
- 2 žličica senf
- ulje, biljno
- 1 žlica maslac, slani
- papar
- sol
Priprema
- Začinite goveđi biftek i popržite ga sa svih strana. Premažite ga senfom i ostavite da se ohladi.
- U istoj tavi popržite luk i gljive, začinite, dodajte maslac pa ohladite.
- Razvucite tijesto u pravokutnik, po njemu rasporedite gljive, na sredinu stavite biftek i obložite ga tijesom.
- Stavite u hladnjak na deseta minuta, premažite tijesto žumanjkom i pecite 35 minuta na 200C.
Izvor Uskrsna kuharica 24sata