Recepti 06. svibnja 2016.

Začinjena rebarca

Rebarca
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Isprobajte marinadu koja će rebarcima dati poseban, jedinstven okus

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 406

Potrebno vam je

  • 2000 g svinjska rebrica
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 režanj češnjak
  • 1 kom čili papričica
  • 0.50 mala žlica majčina dušica
  • 0.50 mala žlica ružmarin
  • 0.50 mala žlica kurkuma
  • 0.50 mala žlica sušeni timijan
  • 250 ml mesni temeljac
  • 60 ml vinski ocat
  • 1 mala žlica mješavina suhih začina
  • 60 g korijander

Priprema

  1. Pomiješajte luk, češnjak, ljutu papričicu, majčinu dušicu, ružmarin, kurkumu, timijan, temeljac, ocat, suhe začine za grill i korijandar kako biste napravili marinadu.
  2. Prelijte marinadu preko rebara i marinirajte od dva do tri sata.
  3. Pecite rebarca u pećnici na 180°c 15-20 minuta pa poslužite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.