gastro postao
Isprobajte marinadu koja će rebarcima dati poseban, jedinstven okus
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 406
Potrebno vam je
- 2000 g svinjska rebrica
- 1 kom luk ,crveni
- 3 režanj češnjak
- 1 kom čili papričica
- 0.50 mala žlica majčina dušica
- 0.50 mala žlica ružmarin
- 0.50 mala žlica kurkuma
- 0.50 mala žlica sušeni timijan
- 250 ml mesni temeljac
- 60 ml vinski ocat
- 1 mala žlica mješavina suhih začina
- 60 g korijander
Priprema
- Pomiješajte luk, češnjak, ljutu papričicu, majčinu dušicu, ružmarin, kurkumu, timijan, temeljac, ocat, suhe začine za grill i korijandar kako biste napravili marinadu.
- Prelijte marinadu preko rebara i marinirajte od dva do tri sata.
- Pecite rebarca u pećnici na 180°c 15-20 minuta pa poslužite.
Izvor Skuhatćute