gastro postao
Proslavi sezonu krušaka jednostavnim i brzim desertom!
Kruške ne moraš nužno nadjenuti prije pečenja već ih je dovoljno poslužiti s malo jogurta i posuti cimetom. Međutim, punjenje od oraha i meda je ono što ih čini pravim specijalitetom.
Aktivna će ti priprema oduzeti samo pet minuta, a ostatak će posla odraditi tvoja pećnica. Preostaje ti samo poraditi na prezentaciji i počistiti tanjure. Dobar tek!
Sastojci:
- 2 zrele kruške
- ¼ žličice cimeta
- 2 žlice meda
- 30 g zdrobljenih oraha
Priprema:
- Zagrij pećnicu na 175 stupnjeva.
- Prereži kruške, izdubi ih pa položi na papir za pečenje.
- Pospi ih cimetom i napuni orasima i medom.
- Peci otprilike pola sata u zagrijanoj pećnici.
- Ukrasi po želji sa sušenim voćem!
U slast!