25. travnja 2016.

Savjeti i trikovi dana za bolje snalaženje u kuhinji

Prhko tijesto za tart
gastro postao gastro.24sata.hr
Uz ove savjete i trikove postat ćete pravi majstor u kuhinji
  • Mekano tijesto uz pomoć limuna

Kako bi tijesto za pite bilo mekše, tekućim sastojcima dodajte žličicu octa ili limunova soka. Tijesto će biti mekše, a okus se neće promijeniti.

Slanina | Author: Thinkstock foto: Thinkstock
  • Trakama slanine so sočnije mesne štruce

Kad zarolate mesnu štrucu, a gornje strane stavite nekoliko kriški slanine. Tako će štruca dobiti na okusu, meso neće postati suho i bit će puno mekše

  • Malo vrhnja za najukusniju juhu

Okus juhe poboljšat ćete ako prije posluživanja u nju dodate nešto svježe - sitno sjeckano začinsko bilje, malo limunova soka ili žličicu, dvije jogurta ili vrhnja. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.