Mladi Francuz Amaury Guichon ima nevjerojatnu bazu pratitelja, gotovo 850 tisuća, a sve zahvaljujući čistom talentu i nevjerojatnoj kreativnosti. Od studenog prošle godine nosi titulu pastry chefa s najviše obožavatelja na društvenim mrežama.
Njegovi su deserti kompleksni, uključuju podužu listu sastojaka i nekoliko različitih tehnika pripreme, a izgledaju poput malih umjetničkih djela. Vjerujemo da ste neke već vidjeli , poput The Clock – slastice s čokoladnim keksom, lješnjacima, karamelom, vanilijom, mousseom i mliječnom čokoladom.
Talent je brusio u školama u Genevi i Parizu, radio je u nekoliko prestižnih pastry shopova, osvajao nagrade, a potom je dobio ponudu da radi u Jean-Philippe Pâtisserie u Las Vegasu. Zadržao se ondje gotovo četiri godine, istovremeno skupljajući vojsku pratitelja, sve dok nije otvorio vlastitu konzultantsku tvrtku i započeo sa serijom radionica.
Njegove nove kreacije, izvještaje s radionica i putovanja možete pratiti na njegovom Instagram i FB profilu.