Čestitamo! Maša Salopek proglašena najboljom slastičarkom svijeta! Maša je u Amsterdamu na dodjeli The Best Chef Awards primila nagradu za najboljeg pastry chefa u svijetu Špajza
robert hromalić Prvi rođendan Le Kolača uz devet novih slastica S pastry chefom Robertom Hromalićem pričali smo o prvoj godini Le Kolača i novim slasticama koje je predstavio početkom… Špajza
isplati se Obavezno zapratite Instagram profile ovih pastry chefova... Mnogi pastry chefovi fotografije svojih kreacija dijele na društvenim mrežama. Osim što njihove objave dokazano izaziva… Špajza
Bluesun Incentive akademija: Novitet u svijetu hotelijerstva Bluesun je predstavio novi projekt u hrvatskom hotelijerstvu - Incentive akademiju, ciklus gastro i miksoloških radioni… Špajza
El Toro pastry chef Luka Sopta: "Samokritičnost me tjera da radim još više i bolje" Luka od slastica živi, voli kiselkaste kombinacije, obožava raditi s tijestom, a na poziciji pastry chefa u El Toru ist… Špajza
Kreativna pastry chefica Monika Kos otvorila nam je vrata Ottolenghijevog londonskog carstva Monikina odluka da se preseli u London dogodila se sasvim spontano, želja za učenjem i napredovanjem otjerala ju je iz … Špajza
SAVJETI PAULA HOLLYWOODA Otkrijte gdje ste pogriješili u pripremi kolača Paul Hollywood, britanski televizijski chef i autor brojnih kuharica, rado savjetuje gastro entuzijaste u pripremi kruh… Špajza
Gastro.hr Amaury Guichon: Pastry chef i umjetnik Amaury Guichon je pastry chef čiji Instagram profil jednostavno trebate pratiti. Špajza