Špajza 27. ožujka 2019.

"Anthony Bourdain Remembered" - crtice iz života poznatog chefa

foto: Frank Gunn/Press Association/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Krajem svibnja Bourdainovi obožavatelji moći će uroniti u kolekciju događaja i fotografija koju su prikupili njegovi prijatelji i suradnici i objedinili u knjigu pod nazivom „Anthony Bourdain Remembered“.

Potvrđeno je kako će 28. svibnja u prodaju svojevrsni kolaž privatnog i profesionalnog života preminulog chefa Anthonyja Bourdaina. CNN je projekt započeo s namjerom da knjigu pokloni njegovoj kćeri, no obitelj je pristala na objavu.

 

 | Author: Amazon foto: Amazon

 

U pripremi su, između ostalog, sudjelovali i chefovi Jose Andres i Eric Ripert, kao i bivši predsjednik SAD-a Barack Obama. Sve su njihove misli popraćene nizom fotografija, kako bi se što bolje prikazala strast kojom je Bourdain istraživao nepoznato„Anthony Bourdain Remembered“ se u pretprodaji na Amazonu trenutno može kupiti za 22, a puna je cijena 35 dolara. 

 

Možda vas zanima... Anthony Bourdain preminuo je u 62. godini Špajza


 

Ove bi jeseni na police knjižara trebala stići i službena biografija "Bourdain: The Oral Biography", koju uređuje Bourdainova dugogodišnja suradnica Laurie Woolever. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.